Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.04.2015 14:00 - Кой каза, че има свобода на словото в България???
Автор: alexs Категория: Политика   
Прочетен: 4897 Коментари: 4 Гласове:
16

Последна промяна: 29.04.2015 14:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Не гледам ТВ 7 но в последно време взе да ми става интересна.....
............
 Вижте какво става пред офиса на TV7 днес може да се види по TV 7 ако все още не е излючена!
http://tvmaniabg.com/news7/

Частен съдебен изпълнител, група хамали и полиция влязоха в сградата на TV7 и NEWS7. Те имат  съдебна заповед за спиране сигнала на медиите и изнасяне на имуществото. На мястото има и специалисти по сървъри , които да съдействат за правилното преместване на техниката.

Намират се в сървърното помещение на телевизиите. TV7 предава на живо в очакване ефирното излъчване да бъде преустановено.

Достъпът на служителите до определени помещения беше преустановен. На въпрос защо се случва това, униформените препратиха към пресцентъра на МВР.

Служителите на полицията призоваха служителите "да изчистят" коридорите, за да бъде изнесена техниката.

Пред сградата има засилено полицейско присъствие, има и спецчасти. Там са и служители на двете телевизии, както и на други медии.

По информация на TV7, частният съдебен ипълнител е Кристина Димитрова..

 Няма да се учудя че ако така продължат нещата сега от 100-ното място по свобода на словото и Северна Корея да ни мине по свобода на словото в недалечно бъдеще!





Гласувай:
16



Следващ постинг
Предишен постинг

1. podvodni - Пискова, ВМИР-ча, Славомирча, ...
29.04.2015 14:12
Пискова, ВМИР-ча, Славомирча, Кретана, Андрешко, Джосориан, Джърманпудел, Мумията на фараона и пр. демократи казват, че в ЕС има свобода на словото, а в Русия е тоталитаризма.
Това което става в ТВ7 е напълно демократично и всеки един който не е в демократичните норми го чака същото.
цитирай
2. mt46 - Безобразие!... http://news.ibox.bg/news/id_1480266868
29.04.2015 14:57
Полицаи нахлуха в офиса на ТВ 7 в опит да спре излъчването на телевизията, съобщиха на живо. Екип от редакцията на телевизията показа как частен съдебен изпълнител и полицаи са в офисите на медията. Униформени от Охранителна полиция обикалят по сървърните помещения и етажите на телевизията. Безпрецедентен опит за спиране на излъчването на медията, коментираха журналисти.

"Изпълняваме разпореждане на ръководството", заяви униформен, запитан от журналист, който се намира в телевизията. Помощник-съдебен изпълнител не бе допуснат да влезе в сървърното помещение на телевизията.

По инструкции, а не по ред се осъществява спирането на излъчване на ТВ 7, каза водещият на новините. Всеки момент ще бъдат спрени сървърите и се очаква сигналът на телевизията да спре. "Казват, че извършват съдебни действия", коментира действията на полицията водещият на новините.

Преди минути частен съдебен изпълнител, полицаи и 30-ина души с анцузи влязоха в сградата на телевизията. Те се устремиха към сървърното помещение, коментира от сградата на телевизията репортер.

Частен съдебен изпълнител и полицаи са в помещението, където е архива на телевизията.

Доближавайки "момчетата с анцузите", репортерът ги запита кой ги е извикал.

"Не знаем кой ни е извикал, казаха да сме тука, за да изнасяме. Стоим тука 10 души, частна фирма сме. от 8:30 сутринта сме тука", каза младеж.

Айти специалист на банка заяви, че се намира в сградата на телевизията, за да окаже съдействие на компютрите.

Любомир Огнянов се опит да влезе в сърварното помещение отново, не бе допуснат там.

Кристина Димитрова е частният съдебен изпълнител, по чието разпореждане полицаи са нахлули в телевизията. Тя бе показана от ефира на телевизията.

От Камарата на частните съдебни изпълнители заявиха за news.bg, че няма регистриран частен съдебен изпълнител с името Кристина Димитрова, нито Кристина Иванова.
цитирай
3. mt46 - http://tv7.bg/%D0%94%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%BE-%D1%83%D1%82%D1%80%D0%BE-%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F-/%D0%AF-%D0%94%D0%B0%D1%87%D0%BA%D0%BE%D0
30.04.2015 12:26

Държавата прави всичко възможно длъжниците да не връщат кредити в КТБ заради активите

Държавата прави всичко възможно длъжниците да не връщат кредити в КТБ, за да може после да се сложи ръка на активите. Това заяви в предаването "Добро утро, България!" по TV7 журналистът Явор Дачков. Той каза, че до дни ще излезе разследване, което ще преобърне пластовете по казуса с фалираната банка.

Дачков коментира натиска върху TV7 и NEWS7 така: "Това се случва само когато има военен преврат" и поиска оставката на министъра на вътрешните работи Румяна Бъчварова.

Той е категоричен, че никой не е искал да вземе пари от TV7, а – да се спре телевизията. "Кой е наредил на тази случайна жена – Кристина Димитрова, да отиде точно при сървърите. Кой й даваше нареждания по телефона, с кого разговаряше частният съдебен изпълнител" – трябва да се дадат отговори на тези въпроси, допълни Дачков.

Журналистът обясни още, че вестниците "Преса", "Телеграф", "Монитор" и "Стандарт" дължат общо 40 млн. на КТБ. Ще има ли такава показна акция и в офисите на Пеевски, попита още Дачков.

Целта на вчерашната операция е била да се спре телевизията и да не останат следи, каза журналистът Бойко Станкушев.

Към офисите на телевизията бяха пренасочени сили, които трябваше да охраняват мача Левски – Лудогорец. Имаше 4-5 коли от магистрална полиция, както и 6 джипа служители с бронежилетки. Униформените не бяха наясно какво се случва и защо са там. Като планиране тази операция беше пълен провал, категоричен е разследващият журналист на TV7 и NEWS7 Любомир Огнянов. Той припомни, че на входа към студията на телевизията имаше трима полицаи, които не пускаха водещия и екипа за излъчването на новините.

Уникалността на инцидента е, че това е едно риалити и вие държите коза, тъй като разполагате със записите. Възползвайте се и настоявайте да се пита човек по човек – кой му е разпоредил да бъде там. Само така всичко ще се изясни, каза още Станкушев.

Ударът върху TV7 е примитивен, защото Делян Пеевски има бедно въображение. Няма да успее, защото журналистите в тази телевизия показаха, че не са обикновен слугинаж.
цитирай
4. lidislidis - В България никога не е имало свобода на медиите.
15.05.2015 18:44
Следя процеса от 20г. и искренно казвам- няма дори заченки на свобода- напротив...
Жалко е, но е очевадно...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: alexs
Категория: Политика
Прочетен: 5019564
Постинги: 231
Коментари: 3462
Гласове: 13397
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031