Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.10.2016 19:03 - Господин Пасков, хората се опасяват от следните неща… http://bultimes.com/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 680 Коментари: 0 Гласове:
0



Господин Пасков, хората се опасяват от следните неща… Публикувано на 17.10.2016 в България image  

Въпроси, и отговори от избиратели към кандидата за президент публициста д-р Пламен Пасков

Krassimir Berov: Господин Пасков, хората се опасяват от следните неща. Как можете да отговорите на опасенията им, изредени по-долу?

1.) Че ще правите разлика между българските граждани по физически белези – етнос, цвят на кожата, религия.

2.) Че сте поредният, който се опитва да си уреди животеца, но просто по оригинален начин и без пари.

3.) Че имате някакви неофициални споразумения с някои партии (например Атака). А кандидатурата ви като независим е просто прах в очите.

4.)Че сте проводник на руските интереси в България. Т.е. нищо няма да се промени за българите. Просто от американска ще станем руска (задунайска) губерния, за каквато те (руснаците) и без това ни смятат.
Сигурно има и други въпроси, но за тези се сещам сега.
Благодаря.

image

Пламен Пасков:

1.) Че ще правите разлика между българските граждани по физически белези – етнос, цвят на кожата, религия.
Аз правя много проста, но много по-важна разлика: тези български граждани дали са български данъкоплатци, или са социални паразити? Тези български граждани отнасят ли се към държавно конституиращия, и държавнотворчески народ – българите, нормално, или се отнасят зле, с презрение, и агресия. Етнос на български се превежда като народност. Аз нямам нищо, против която и да е от другите народности в България, които нямат нищо против България, и българите. Цвета на кожата им си е тяхна работа. Въпросът е – как се отнасят те към България, и българите, и дали те са участници в държавния процес (като данъкоплатци) или са само получатели на социална помощ, която се изработва от държавнотворческия народ, и от другите данъкоплатци. Циганите (понеже е ясно, че имате предвид тях) не бяха социални паразити преди 1989. Работеха навсякъде, и «циганска престъпност» като такава нямаше. Българските мюсюлмани, които нямат нищо против България, и българите не мюсюлмани, са за мен също такива български граждани, като всички други. Не такова е отношението ми обаче към днешното (след Недим Генджев) главно мюфтийство, което за мен лично е политически инструмент за ерозия на държавата, агент на чужда агентура за България. Агент, който работи против интереса на България. Сее разделение, междурелигиозна ненавист, лъжи, манипулации. Разпространява уахаби и салафи ислям, който е военизирана политическа доктрина, не приемаща съществуването на различни от тях. Тези български граждани, които се водят по тази идеология, по тази доктрина и се отнасят по описания начин към България и българите – не мюсюлмани, имат проблем с мене, и ще го имат, на какъвто и пост и позиция да бъда във властта. Именно тези, на българите мюсюлмани като цяло!

2.) Че сте поредният, който се опитва да си уреди животеца, но просто по оригинален начин и без пари.
Пожелавам на тези, вторите, да си изберат, който си им хареса от останалите 20 кандидата. Мнозинството от тях със сигурност ще им обещаят каквото им поискат, и ще се кълнат в скромност, нестежание, и служба в името на народа по последната си скъсана дрипа на гърба, и на пробития си политически джоб. Доколкото разбирам, хората, които ми задават втория въпрос, искат да чуят клетва за бедност, обещание, че след като дойда на власт, ще бъда по-беден от сега, а по възможност – по-беден и от тях. Странното е (всъщност, май не е странно), че единственото, което кара тези хора да питат за пари, за имане, и за доходи на отделно взетия бъдещ политик, е завистта. Те не питат за политики. Не питат за обществено благо. Не питат – какво, кога, и как смяташ да направиш за държавата, народа, данъкоплатеца, бизнеса.
Те питат – «Ти ще посмееш ли да се обогатиш?!». България се разпада, гори пред очите ни, умира, заселват я, убиват ни, прокуждат ни, а те се притесняват за банковите сметки на неродени и неизбрани политици.
Не питат – какво правят управляваните управляващи.
Не разбират, че живеят в колония с външно управление.
Не им пука, че са роби, скот, който е мамен, ограбван, лъган денонощно, от всички някога държавни, а всъщност колониални институции.
Те дори не си дават сметка – защо дъщеря му е проститутка в Европа, защо жена му го е напуснала, защо е безработен, защо пенсиите са убийствени за пенсионерите, защо животът върви на зле. На тях за това е виновен съседа, лошият късмет, и за такива хора положението е винаги «аз съм ебати пича, но никой не ме обича».
Виновен им е някой политик. Ако не е политик ще е партия. Никога няма да разберат, и да се замислят, че политиците са продукт на партийно — корпоративни структури, които на свой ред са резултат на добре премислени колониални системни средства.
Тях ги притесняват моите (всъщност – техните, но не си признават) скрити мераци да се обогатя материално чрез политически средства. Времето доказа, че този въпрос се задава от хора, които, ако попаднат, на каквото и да е ниво във властта, стават точно такива безогледни лапачи, деребеи, и политически негодници (не са годни за политики), от каквито уж сега се страхуват.
В момента е цяла напаст от политически скакалци, които не знаят, не могат, не искат, не стават, и не си признават. Те са мнозинството и в Парламента, и в управлението.
Кандидат за президент на водещата «партия» – с фалшива диплома. Бърка държавата с Брюксел, и Русия със столица. Цялата им партия е изградена от треторазредни склададжии (пак с фалшиви дипломи) и четвърторазредни неуспешни някога ченгенца, едновремешния отпадък на червената номенклатура.
Но тази специфична част от нашего брата «българина» (според мен – дълбоко оциганен и оскотял «българин»), която ми задава този въпрос, се притеснява аз да не би да искам да се обогатя.
Вижте, на глупости и глупаци (без грам извинение – тези хора са вредни и опасни и за себе си, и за обществото), нямам намерение нито да отговарям, нито да споря с тях. Няма и да им доказвам това, което искат да чуят. Следвам съвета на Пушкин: «Не оспаривай глупца». Точка по този въпрос. Не ми го задавайте отново. Ще бъда доста по-недипломатично груб.

image

3.) Че имате някакви неофициални споразумения с някои партии (например Атака). А кандидатурата ви като независим е просто прах в очите.
А може ли аз да задам насрещен въпрос?
Като какво именно си представяте това «неофициално споразумение»? Какво, и как мога да дам аз, на която и да е партия, ако вземем да речем 10-15-20%, и сме на границата на балотажа?
Хората, които са гласували за мен, не ми се подчиняват по никакъв начин! Аз нямам медии, нямам структури, нямам наемници, и щабове, на които плащам, които командвам. Хората, които гласуват за мен, са от патриотите от протестния вот, и протестния от патриотите. Това са хората, които за нищо на света не искат в момента да отидат да гласуват за нито една от парламентарно представените партии, и дори и мен да ме нямаше в списъка с кандидат-президентите, те щяха да «гласуват» точно за тази партия, която е най-голямата в момента в България: над 50%: тази на «гъбарите». Тоест, на негласувалите.
Да допуснем, че вземем някакъв граничен за балотаж процент: например 20%, или 25%. Вие (или задаващите този не много умен въпрос), наистина ли си мислите, че ако изляза пред тв екраните (които са буквално забранени за мен и екипа ни в момента – посочете ми 1 телевизия, където сте видели мое участие даже не за изборите, а просто, по какъвто и да е повод), и кажа: «А сега призовавам моите избиратели да гласуват на балотажа за…»(който и да е там).
Как мислите, дали ще отидат да го направят? Според мен няма. И ще ме напсуват и мен, точно така, както в момента псуват всички. И най-вероятно ще бъдат прави. Те не са моя армия. И аз не съм техен командир, началник, или работодател. Аз нямам никакви ресурси да им казвам какво да правят, за кого да гласуват, и за кого да не гласуват!
Това не е ли очевидно за тези, които задават тези не много умни «въпроси»?

4.) Че сте проводник на руските интереси в България. Т.е. нищо няма да се промени за българите. Просто от американска ще станем руска (задунайска) губерния, за каквато те (руснаците) и без това ни смятат.
Също не много умен въпрос. Тези, които го задават обикновено ги питам: избройте ми тези руски интереси в България, които:
– са против българските интереси;
– са явно на масата като руски интереси на територията на България, и на Балканите.
Просто се опитвам да разбера – в защитата на кои точно руски (според питащите – антибългарски) интереси съм заподозрян.
Странното… всъщност, логичното е, че тези, които ми задават тоя въпрос, млъкват, и не знаят – какво да кажат. В най-добрия случай се сещат за Лукойл Нефтохим (който беше подарен на «руснаците» от Иван Костов, а не от Жан Виденов), и за най-високите цени на газта за България. Само, че, Лукойл (свят) до септември 2013 година беше собственост не на руснак, не на руски гражданин, не на руска фирма, и не на руската държава (проверете!). Лукойл беше собственост на една специфична холандска финансова групировка: ING. Пишеше си го на официалния сайт на компания Лукойл, в раздела Shareholders. Толкова за «руските интереси» чрез Лукойл, с които всъщност нямам нищичко общо, даже не се познаваме, с който и да е както в България, така и в Русия.

image

image

Газпром е една хищническа, «демократическа» капиталистическа структура. Ръководството на Газпром не обичат Путин, плащат за създаването и функционирането на медии, които са яростно антипутински (телеканал НТВ, спътниковия оператор НТВ-Плюс, канал ТНТ, радиостанция «Эхо Москвы) и само пълен невежа, не много умен човек, и грантомотивиран борец за будната демонократична гражданска съвест с квадратен поглед и нездрав блясък в очите може да провиди в икономическите политики на Газпром «дългата костелива кървава ръка на злостното кремълско джудже».

image
В защитата на какви други «руски интереси» съм заподозрян? Избройте ми ги. Много съм любопитен.
СССР завоюва България през септември 1944 с танковете. България беше със статута на военно – победена страна. Но на армията на тази «военно-победена страна» маршал Толбухин не отне оръжието, а я направи част от своята армия, и генерал Владимир Стойчев приемаше парада на победата на Червения площад след края на войната.

imageКрайният вдясно

Тази «военно – победена страна» – България, беше индустриализирана с пряката (много често – безплатна) помощ от съветски специалисти, съветски технологии. Химкомбината  в моя роден Димитровград е личен подарък от Сталин, не е плащан. И не само той!
Армията ни беше окомплектована, въоръжена, обучена, и боеспособна, а понятията «безработица», «престъпност», «глад», «бедност», «бездомници», «наркотици» бяха само в книгите и филмите на Запада. Нямаше ги в България.
Ако се страхувате от такава нова «Задунайска губерния», каквото беше за периода 1944-1989, ще ви кажа, че първо – виждате призраци там, където ги няма, и второ – който бяга от хубавото, и по-хубавото, просто не го заслужава. И няма защо да се оплаква, че живее в безизходицата и безнадеждността на колониално управлявана от англосакси територия. Която всъщност скоро ще стане Турция. Територия, която колонизатора поради странно (всъщност, извратено) чувство за хумор нарича «съюзници». «Съюзници», но след като ни е разоръжил до ниво водни пластмасови пистолети, и е направил армията ни на посмешище. И след като е унищожил, чрез колониалните си марионетки, хиляди български предприятия.
Други такива «умни» въпроси имате ли?


Krassimir Berov, Фейсбук


Още от ѝ за кандидата за президент публициста д-р Пламен Пасков може да прочетете; ТУК




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19696636
Постинги: 44649
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031