Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.05.2011 13:59 - Учредява се нова партия.Да бъдем други или едни и същи. Снимки
Автор: alexs Категория: Политика   
Прочетен: 10564 Коментари: 11 Гласове:
13

Последна промяна: 17.05.2011 22:38

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

  Името на новата политическа формация е национален фронт за спасение на България  (НФСБ) . Тази нова партия ще се яви на изборите през есента.
   В  основата на  Националния фронт за спасение на България (НФСБ)  е собственикът на ТВ СКАТ Валери Симеонов, както и популярни имена от телевизията като Валентин Касабов, Георги Дражев, от софийския клон Данчо Ханджиев и други.
   Учредителната декларация за създаването на партията вече е официално публикувана.
 „В основната на партията ще бъдат бургазлии, в общи линии около ТВ СКАТ. Елате в зала „Бойчо Брънзов” да видите дали въобще ще има лидер. Нашата основна цел е да се направи нещо за спасението на България, а не както досега правят всички, включително и Бойко Борисов, които работят основно за спасението на своето икономическо състояние. Ние искаме да помогнем на България.”, каза Симеонов.
„Заявяваме, че участваме в създаването на партия не с цел на материална изгода, нито в преследване на общински и държавни постове, а сме водени единствено от желанието си да направим една по-добра България за всички нас и за децата ни.”, е записано в учредителната декларация на новата партия.
   На 17 май е събранието, което ще се проведе в зала „Бойчо Брънзов” в Бургас. Валери Симеонов обясни, че партията ще бъде национална, но  е рано да се говори къде и как ще издига кандидати за кметове. Симеонов каза, че още не се знае дали през есента ще го видим като кандидат за кмет на Бургас от името на новата формация.
   Основни  ценности на новата формация са целостта на територията на България, утвърждаването на неделима, независима и силна страна и нация. Освен това като цел е обявено и опазването на живота, здравето, имуществото и правата на всички български граждани, както и подобряване на техния жизнен стандарт, обхващащ традиционната духовност, образование, работа и материално благополучие.
   Учредителите искат промяна на конституцията, както и радикални реформи в здравеопазването, образованието и икономиката. “Национален фронт за спасение на България” ще води борба срещу чалгализацията, ширещата се брутална порнография, криминогенните общности и срастването на престъпността с властта и съдебната система.
  Предполага се че много разочаровани от Волен Сидеров ще подкрепят новата партия. Който превърна Атака в семейна партия.
През ноември 2009 г. шефът на телевизия СКАТ Валери Симеонов заедно с още 9 общински съветници, представляващи тогава „Атака“ в бургаския общински съвет, напуснаха партията на Волен Сидеров и основаха нова фракция в съвета – група на независимите.
     В момента над 1 милион българи нямат представителство в лицето на съществуващите партии, те не припознават като изразител на правата им нито една политическа сила и смятаме, че е крайно време гласът им да бъде чут, заяви коментира Валери Симеонов. Той уточни, че Националният фронт няма да бъде партия от лидерски тип и ще предложи нов политически модел. Симеонов гарантира, че партийният проект ще бъде изграден от осъзнали себе си патриоти и в него няма да има възможност за развитие на кариеристи.

 


 Ето и някои снимки от учредяването, които направих

image

                                 Зала  "Бойчо Брънзов"

image


image


image
image
 
                     гласуване приема се устав на партията 


image

                                  Приемат се молби за членство

image

                                           Папките със събрани молби за членство


 Партията национален фронт за спасение на България (НФСБ) е опозиционна на Бойковото управление.

„Мисля, че тази партия ще има доверието на тези хора, които са в залата, защото на тях нито им е плащано, за да са тук, нито им е осигуряван транспорт, нито имат закуска или нещо такова. Те са дошли тук, защото са убедени, че трябва да го направят. За бъдещата партия мога да кажа, че ще представлява българските патриоти, които в момента не са представени на политическата карта на България.”, каза Валери Симеонов на влизане в залата. Той заяви, че ако новата формация срещне спънки при регистрацията си, е подготвен с резервен вариант за участие в тях. Тепърва ще става ясно кой и как ще се избира лидера на партията. В началото стана известно само, че новата организация няма да бъде от лидерски тип. Беше гласувано партията да има трима председатели, 1 секретар и 30 членен национален политически съвет.
  ..................
"Виждам много бивши атакисти и в това няма нищо ненормално, защото Атака беше проект на СКАТ. Това са хора със своята искрена любов към България, със своята готовност да жертват интересите си в името на родината“, коментира Валери Симеонов. Партията ще даде възможност на истинските националисти, а не на лумпените да имат свое представителство в политическия живот, допълни медийни шеф. По думите му днешният 17 май обявен за почитане паметта на българските новомъченици от Батак е избран неслучайно за рожден ден на новата националистическа партия. След изслушването на националния химн присъстващите отдодоха почит с минута мълчание на новите светци.
..................
“Шуми Марица“ ще бъде химнът на новата партия, а за основен слоган са избрани думите на писателя Николай Хайтов “Изтървем ли България, изтървали сме всичко.“ 
    

 Над 750 човека учредиха днес в Бургас новата политическа партия- Национален фронт за спасение на  България      


                                                
                         **************
ЩЕ БЪДАТ ЛИ ДРУГИ ИЛИ ЕДНИ И СЪЩИ, КАТО ДРУГИТЕ?  










Гласувай:
13



1. yotovava - Ами, честно казано
17.05.2011 15:15
на мен ми омръзна от партии.
Валя
цитирай
2. stela50 - Трудно е да се прогнозира ... но като всяко ново общество ,
17.05.2011 15:15
или сдружение носи някаква надежда може би ...за нещо ново и различно .
Поздрави !
цитирай
3. alexs - А на мен не ми ли е омръзнало?
17.05.2011 16:10
Ами, честно казано
yotovava написа:
на мен ми омръзна от партии.
Валя

надеждата умира последна.......
цитирай
4. katan - Нова партия!
17.05.2011 17:43
Това няма ли да е отново една лидерска партия, учредена за предстоящите избори?
цитирай
5. silwiqna - Много партии...
17.05.2011 17:51
много нещо, повече от народа..дали ще има ефект пак или...
цитирай
6. mt46 - Искам партия, която
17.05.2011 18:14
ПЪРВО да поработи безкористно за България, а после да участва в избори...
цитирай
7. haralanov - Пълна боза
17.05.2011 20:32
Това е новото политическо формирование...
цитирай
8. alexs - към 8. анонимен -
17.05.2011 22:17
анонимен написа:

Присъединете се и в групата във фейсбук
http://www.facebook.com/home.php?sk=group_165780340149571

цитирай
9. hatanasov - Да не забравяме...
18.05.2011 23:18
как започна Валери Симеонов?
цитирай
10. анонимен - УЧРЕДИТЕЛ НА НФСБ
25.05.2011 09:24
" Името на новата политическа формация е национален фронт за спасение на България (НФСБ) . Тази нова партия ще се яви на изборите през есента."
КОЙ НЕКАДЪРНИК ТВЪРДИ, ЧЕ НФСБ ЩЕ УЧАСТВА В ИЗБОРИТЕ ПРЕЗ ЕСЕНТА? РАЗБИРА ЛИ СЕ ОТГОВОРНОСТТА КОЯТО НФСБ ПОЕМА ИЛИ ОЩЕ ПРЕДИ СЪЗДАВАНЕТО ТРЯБВА ДА СЕ НЕУТРАЛИЗИРА ЧРЕЗ НЕУСПЕХ? ПОЛИТИЧЕСКИТЕ МАСТОДОНТИ И НФСБ СА ВСЕ ЕДНО ГЛАДЕН, КРЪВОЖАДЕН ВЪЛК И МЛАДО АГНЕ. ИМА СИ ВРЕМЕ ЗА ВСИЧКО, ПРИЯТЕЛЮ. КОЙТО НЕРАЗБИРА ОТ ВОЕННО ИЗКУСТВО: СТРАТЕГИЯ, ОПЕРАТИВЕН ЗАМИСЪЛ И ТАКТИЧЕСКИ ПРИЙОМИ, МОЖЕ ДА ТЛАСКА НФСБ КЪМ САМОУБИЙСТВО.
цитирай
11. alexs - към 10. анонимен - УЧРЕДИТЕЛ НА НФСБ ...... Благодаря за някои уточненния
25.05.2011 12:33
анонимен написа:
" Името на новата политическа формация е национален фронт за спасение на България (НФСБ) . Тази нова партия ще се яви на изборите през есента."
КОЙ НЕКАДЪРНИК ТВЪРДИ, ЧЕ НФСБ ЩЕ УЧАСТВА В ИЗБОРИТЕ ПРЕЗ ЕСЕНТА? РАЗБИРА ЛИ СЕ ОТГОВОРНОСТТА КОЯТО НФСБ ПОЕМА ИЛИ ОЩЕ ПРЕДИ СЪЗДАВАНЕТО ТРЯБВА ДА СЕ НЕУТРАЛИЗИРА ЧРЕЗ НЕУСПЕХ? ПОЛИТИЧЕСКИТЕ МАСТОДОНТИ И НФСБ СА ВСЕ ЕДНО ГЛАДЕН, КРЪВОЖАДЕН ВЪЛК И МЛАДО АГНЕ. ИМА СИ ВРЕМЕ ЗА ВСИЧКО, ПРИЯТЕЛЮ. КОЙТО НЕРАЗБИРА ОТ ВОЕННО ИЗКУСТВО: СТРАТЕГИЯ, ОПЕРАТИВЕН ЗАМИСЪЛ И ТАКТИЧЕСКИ ПРИЙОМИ, МОЖЕ ДА ТЛАСКА НФСБ КЪМ САМОУБИЙСТВО.

Тази информация нямах възмжност да я взема от учредителите, но може да дадете някои уточнения към поста Благодаря!
Разбира се това най-добре го знае Валери Симеонов :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: alexs
Категория: Политика
Прочетен: 5047494
Постинги: 231
Коментари: 3462
Гласове: 13397
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930