Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.04.2018 11:16 - Лос Анджелис: Градът на древните хора Lizard?
Автор: zahariada Категория: История   
Прочетен: 907 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 26.04.2018 11:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Лос Анджелис: Градът на древните хора Lizard?

1 март 2016 г. Грейсън Блек странен 

http://yournewswire.com/los-angeles-city-of-ancient-lizard-people/

image

Дълбоко под сърцето на финансовия район на Лос Анджелис, на стотина метра под огромните жилищни сгради, където се намират банки, корпоративни офиси и правителствени агенции, се крие друг град, който се помни само в мрачни индийски легенди, подземен свят, построен от предполагаемата странна раса гущери, изчезнали преди пет хиляди години.

Най-малкото това заяви министърът У. Уорън Шуфелт в изданието на "Лос Анджелис Таймс" на 29 януари 1934 г. Според репортер Жан Боскет, Шуфлет е готов да изкопае центъра на Лос Анджелис в търсене на тази древна подземна цивилизация.

image1934 г. в центъра на Лос Анджелис - минният инженер У. Уорън Шуфелт, опитващ се за търсене на древна подземна цивилизация.

Шуфелт за пръв път чуваше за града в индийска легенда "Хопи" за "Хората на гущерите". Те бяха легендарна изгубена раса, която почти беше изчезнала, след като метеорист валеше на югозапад от около 3000 г. пр. Хр. (Известният Уинслоу Кратер на Аризона се казва, че е Земна нула на този огнен потоп.)

Гъсетеници създадоха 13 подземни селища по Тихия бряг, за да подслонят племето от бъдещи бедствия. В тези подземни градове се помещаваха хиляди семейства, заедно със складове за храна. Тъй като историята го е имала, племето използвало "химическо решение", което разтопило твърдата скала, за да изнася тунелите и помещенията на подземните им приюти.

Заедно с обитаването на своите хора в случай на бедствие, тунелите също бяха построени така, че да държат тълпа от златни таблетки, които описват историята на племето, произхода на човечеството и историята на света обратно към сътворението. Шуфелт се интересува особено от тези таблетки, както от парична, така и от археологическа гледна точка.

Ръководител на "Хопи", наречен "Лили Грийн Лийф", казал на Шуфелт, че столицата на изчезналите състезания се намира под днешния център на Лос Анджелис. През 1933 г., след проучване на района, Шуфелт завладява имота Банинг на 518 Норт Хил Стрийт и потапя 350-вата право надолу, копаейки за това, което казва, че е "съкровищница" директно отдолу. Шуфелт каза, че е намерил злато в катакомбите по-долу с помощта на своя "радио рентгенов".

Този странен инструмент, който беше нещо като измамен пръчка, също помогна на Шуфелт да определи местоположението и размера на подземните тунели. Той каза, че подземният град е оформен като гигантски гущер, чиято глава е в близост до Чавес Равин (сегашното място на стадион "Доджър"), а опашката се изтънява под Централната библиотека. Ключовата стая, камерата, която съдържаше картата на града и директорията на златните таблетки, лежала на няколкостотин фута под настоящия площад на "Times-Mirror Square". Шуфелт също твърди, че е проследил проходи, които се простират до района около Югозападния музей, и каза, че вентилационните тунели се простират на запад, отваряйки се в Тихия океан.

image

Независимо от цялото му екстензивно картографиране и заснемане на подземния град, изпълнен със съкровища, Шуфелт никога не го е намерил. Малко след като се появи историята на "Таймс", проектът, който беше одобрен от Общинския съвет година по-рано, изведнъж престана, а Шуфелт и неговите кохорти изчезнаха. Цялата мистериозна, невероятна работа беше оттеглена от измама и бързо забравена. Оттогава в центъра на Лос Анджелис са открити необясними тунели, но те обикновено се обясняват, тъй като работата на контрабандисти, които крият незаконните китайски работници през 19 век.

Но Шуфлет не беше единственият съвременник на Калифорния, който вярваше, че под Лос Анджелис се намира древен подземен град. Като посткрипт на тази странна малка история, нека да разгледаме визията на мис Едит Елдън Робинсън от Пико Ривера, която се появи в най-уважаваното списание "Американското общество за психични изследвания".

imageОригинална статия в Лос Анджелис Таймс за "хората на гущерите", взета от 29 януари 1



Гласувай:
5



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39743246
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031