Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.03.2015 12:20 - BLOG.BG имена - ZLATKO1
Автор: dobronameren Категория: История   
Прочетен: 3093 Коментари: 3 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Ще последва цяла серия от постинги с имена от BLOG.BG. Пък ZLATKO1 е първи, защото сам се навря с поредния си ”пресен” шедьовър /23.03.2015

Реформаторите са балон, сатанизацията на ДПС дава обратен ефект, Цветанов е провален наглец –

Автор:zlatko1 Категория: Забавление

“Изборите в Сърница и местните избори като цяло коментираха в сутрешния блок на бТВ политологът Татяна Буруджиева, журналистът Валерия Велева и медийният експерт Арман Бабикян. Наистина Сърница, като че ли се оказва репетиция за това какво ще се случи на местните избори, на мнение е Буруджиева. Тези резултати показват, че това, което се случва на жълтите павета, не е задължително да става по места и прегръдката между Цветан Цветанов и Радан Кънев не е задължително да става по места, коментира Валерия Велева. Те трябва да разберат, че Радан Кънев и всички тези партии, които са в РБ, не са лидери и не са толкова разпознаваеми на местно ниво, допълни тя. Според нея Цветанов не може да бъде лице на кампания, той, по думите й, е провален като министър и клиент на съдебната система.

КОГАТО ЗНАМЕТО ТИ Е ГЪЗ, НОРМАЛНО Е ДА ОТНЕСЕШ Х@Я

(Следват 10 колажи в които на 8 от тях главен герой е Б.Борисов - аз)

Освен това да отидеш в последните два дни да занесеш на тези хора линейка, да се сетиш за тях в последния момент, така не можеш да ги впечатлиш“, отбеляза още Велева. По думите й не трябва да се забравя фактът, че именно ДПС е била инициаторът Сърница да се отдели като община. Журналистката обясни, че непрекъснатата сатанизация на ДПС започнала да дава обратен ефект и хората започвали да симпатизират на партията на Доган.”

Аз,dobronameren: Внушенията на Златко1 ще коментирам след малко. Преди това:

Това лице Златко твърди, че знамето на реформаторите представлява “гъз”. И се заканва да им вкара х@й. Може би има предвид своя, но аз лично се съмнявам. Поради две причини. Ето ги:

На 19.03.2015 той е публикувал един постинг – “Депутатите масово полудяха”. Няма да ви кажа депутатите от кои политически партии са полудели според Златко the first. Но ще цитирам първите 3 изречения от постинга: “Депутатите на РБ ще провеждат интервюта за работа на верни партийци. Една новина от сутринта ме накара да се задавя от смях. Честно, развеселих се повече, отколкото, ако си бях пуснала снощното издание на  „Господари на ефира“!”

Направи ли ви впечатление фразата “ако си бях пусналА”? Значи Златко е жена!? Тогава с чий х@й заплашва? Бащиния, съпружесткия, любимия... или с депесарския на Велева?

Позволих си да попитам за пола на Златко в открит коментар към постинга му. Можете да го видите там отдолу все още. И да отбележите, че Златко си затрая, подмина въпроса и не ми отговори. Затова продължих да си “позволям”. Изпратих му втори коментар, че може съвсем лесно да оправдае гафа си с елементарно допусната грешка при писането. И о, изненада! Кур-ажлията Zlatko1 не пусна този мой втори коментар. Защо? Според мен този е обикновен страхливец. Кур-ажлия, ама на хартия.

Използвам случая да му кажа, че трябва много повече да го е страх от откровените фалшификации, които залага в своите прочути колажи. Всеки съд може да го осъди за клевета. Стига съдът да има куража да се самосезира и макар криво да седи, право да отсъди!

Може да не ви се вярва, че ТАКЪВ съд ще се намери. То не е и за вярване при такъв главен прокурор, такава поредица от съдилища, започващи с “Висш” и “Върховен” и такива корумпирани адвокати. Макар, че в последните няколко месеца, откак управлява второто Борисово правителство, в BLOG.BG има блогъри, които вече се изплашиха и изтриха от блоговете си всички постинги, чрез които са “изразявали мнението си” – например Дъе-комуниста, Фрийчо, Костадин, разните Мерлин-и... Напразно, драги. Убеден съм, че има българи, и аз съм един такъв, които като по-подредени познавачи на методите на старите АБПФК-ата, са се погрижили днешните ви думи да останат за поколенията. На нашите и на вашите деца!

Точно това доказвам със започващата днес поредица от постинги за имената им. Първи на ред е колажистът Zlatko1. Който за пореден път доказва, че е страхливец. В профила му пише само Златко Стоянов. Ни години, ни професия, ни адрес... Нали забелязвате, че и пола си не е посочил!? Че и шегаджия се пише – публикува политическите си памфлети в категорията “Забавление”. За всеки случай! Ако му се наложи да отговаря, ще каже, че се е шегувал. Бъдете сигурни. Такива са страхливците.

Започвам да разказвам.

Днешният мой герой се появява в блоговото пространство преди близо 4 години. Първите му постинги са домакинско-граждански - 01.06.2011 “Как ни тровят в “Кауфланд”, на 2.06 “Тровят българина и с пилешкото месо” и на 30.06 “Какво месо и колбаси ядем”. В тези постинги и в още 7-8 общо през годините, Zlatko1 споменава поименно само веригата “Кауфланд”. Останалото е обобщителното “те”. Това означава ли, че другите супери са супер и оттам не “ни тровят”?

За първи път констатирам, че Златко е объркан елементарно ограничен човек. Макар да е образован – разбира му се какво иска да каже, и правописа знае. За разлика от много други блогъри. Обаче “Кауфланд”, та “Кауфланд”! Мама им американска, значи, оттам идвало всичкото зло! Ама, че и в кварталното му магазинче пилешкото е оводнено яко и колбасите са също соеви, таз “Златка” не коментира. Не й влиза в генералната линия. Щото иначе ще излезе, че не “Западът” ни е виновен.

След три месеца лутания Златко най-после намира основната си ниша – виновните Борисов и Цветанов от ГЕРБ за ниските пенсии в България. Защо основната ли? – Защото от над 530 постинга само има-няма 30-тина са по темата “Кауфланд”. Другото е:

26.08.2011 - Показаха среден пръст на премиера

 “Едно отворено писмо до Б.Б. от пенсионера Марко Тотев прави впечатление по страниците в интернет. Дали този злочестен пенсионер, а и милионите като него имат право да показват среден пръст, решете вие. Та той е богаташ в сравнение с жена ми, която получава 115 лв. пенсия. Вижте и самото писмо:

(Аз:  Пак я няма личната позиция на страхливеца Zlatko the first. “Марко Тотев” го писал писмото. В кавички, защото иди проверявай анонимник.)

Уважаеми г-н Премиер! Пише ви един обикновен български пенсионер, с 42 години трудов стаж като тракторист,комбайнер, монтьор,шофьор, стругар и строител. За трудовия си стаж сега получавам сумата от 173 лв. 08 ст. Синът ми е завършил икономика и сметна, че удръжките за всичките ми години труд възлизат малко над 25 хиляди лева. Значи с тази пенсия мога да живея още 145 г. без да тежа на държавния бюджет, защото предварително ми е удържано десетки пъти повече. Сега съм на 72 години и като се има предвид средната продължителност на живота у нас излиза, че останалите пари от пенсията ми държавата просто ще ги лапне! А някои казват, че вече ги е лапнала!!!

Г-н Премиер, знаете ли колко струват тока и водата за населението, и по колко пъти ги увеличават всяка година?Знаете ли, че килограм кашкавал е повече от 10 лв, сиренето и месото са 8 лв, че лекарствата у нас са три пъти по-скъпи от лекарствата в останалите европейски страни? Знаете ли, че дори хлябът струва 1 лев? Чувал ли сте колко високи са данъците в държавата? Изобщо в час ли сте г-н Премиер, че да живея на ръба на оцеляването, като изряден данъкоплатец, са ми нужни най-малко 350 лв., което е два пъти повече от сегашната ми пенсия? И питам защо някой трябва да ми лапка паричките, които съм заработил с труд, а не да ми се дадат, както ми се полага?

НЕУВАЖАЕМИ г-н Премиер, бихте ли ми отговорил, защо апартамента ми за последните 20 години е разбиван точно 11 пъти /3 пъти за последните 2 години/, мазето – 24 пъти, а полицията не хвана никого до сега? Защо на малката уличка с дължина от 85 м. където живея има 132 дупки, по-големи от 10 см. широчина?

(Аз:  Да бяха споменати града поне и улицата, та да може да реагира премиерът и нареди тези дупки по 2 на линеен метър да се изкърпят...)

Какво ме топли мен някаква магистрала, която нито съм видял, нито ще ползвам? Какво ме интересува някаква спортна зала в столицата, като живея в провинцията и едва изкачам стъпалата до третия етаж, където е апартамента ми? Защо в целия квартал, от седем градинки остана само една и тя е пълна с кучета и кучешки изпражнения? И странно защо, от 20 апартамента в нашия вход, има 18 завършили висше образование младежи, от които само двама работят? Къде ви е стратегията за развитието на икономиката, г-н Премиер, къде ви е плана за развитие на държавата?

Знам, че ще измислите какво да отговорите! Комунистите крали и затова сме на това дередже! А вие какво сторихте, за да върнат откраднатото, НЕУВАЖАЕМИ г-н Борисов? Защо съда и полицията са с най-раздут щат в Европа, с най-висока корупция и с най-ниска ефективност на работата? За какво сме ви избрали всъщност? Да колекционирате лентички и междувременно колите, които ви возят, да блъскат другите автомобили на пътя и да газят пешеходците ли?

 Ееееее, вече не! Стига толкова, НЕУВАЖЕМИ г-н Борисов! Повече за вас и вашата партия няма да гласувам, поради следните причини: Не съм крупен монополист! Не съм мутра! Не съм крадец – милионер! Не съм полицай или пожарникар! Не съм комунист! Не съм циганин, ром, коняк или както щете! Не съм глупак, макар да търпя вас и подобните ви вече 20 години! Аз съм най-обикновен български пенсионер и заради лъжите, кражбите и геноцида срещу мен, на следващите избори от моя страна ще получите единствено среден пръст!”

Аз,dobronameren:

Дълго, нали, ама още повече показателно! Подред:

Пенсиите. Те винаги, дори и при социализма, са били около 2/3 от заплатата, която е получавал пенсионерът. Ако се е пенсионирал в 1975г. с 90 лева пенсия, значи заплатата му е била 130-140 лева. Щом “Марко Тотев” днес има пенсия 173 лева, значи средната му заплата през годините е била към 270. Нормална сметка, нали? Съвсем друг е въпросът какво може да се купи с тези пари и може ли с тях да се живее нормално. Само че тук Zlatko1 започва да си стиска очите и да се прави на умряла лисица.

За 42 години бил дал на държавата 25000 лв. пенсионни удръжки и пита сега къде са му парите. Ами че той, Бойко де, е начело на държавата само последните две години! От оставащите 40 половината са минали при бай Тошо. Който при пенсионирането на всеки един “обикновен тракторист, комбайнер, монтьор, шофьор, стругар и строител”, да не би да му е връщал пенсионните вноски? Тогава защо средната пенсия е била под 100 лева а, Златко? А ако тогава тази средна заплата от 150 лева (за пенсия от 100лв.) е стигала за един сносен живот, защо някои ТОГАВА са взимали заплата от 1200 лева (за пенсия от 800 днес)? Като тогава парите са стигали за всичко, защо те, парите де, свършиха и след 45 години му се наложи, на социализма де, да си преобува гащите? Защо само Бойко от последните две години да е виновен ДНЕС?

Другите 20 по-нови години са минали под управлението на самите оцелели тошови комунисти, техните роднини, деца и внуци. Които създадоха мафиотите, за да не въртят парите НИ директно те, а слугите, шофьорите, сервитьорите и сутеньорите им. Не е ли така, Златко? Ама ти не протестираш срещу ТОВА! Защо си повече страхлив, отколкото прост. Или повече виновен, отколкото можеш да скриеш. - Аз си мисля първото.

Цените. При социализма средната заплата беше около 150 лева, а днес е над 600 – 4 пъти по-висока. Днес хлябът е около лев – поскъпнал е също 4 пъти. Кашкавалът е поскъпнал 3 пъти, сиренето 2,5 пъти. Дори и да бъркам, сметката е приблизително такава. Към онези като Златко, дето се оплакват, че животът им е станал безумно скъп, имам един въпрос: Ако това е вярно, защо рафтовете на новите супери и кварталните магазини са претрупани с всякакви стоки? Ако не се купуваше, щеше ли да е така? Не, разбира се! А сега ще напиша нещо, което е безпощадно. Все някой трябва да плати цената, която социализмът ни натресе, харчейки повече пари, отколкото имаше. Нормално е да плащат тези, които го подкрепяха ТОГАВА и ДНЕС си го искат обратно. Още по-нормално е младите, децата, да бягат от такава “стара страна” към местата, където, ако си работил честно и почтено на младини, като остарееш ще можеш да отидеш на екскурзия до Тайланд например. Такива страни, Златко, НЕ СА Русия и сродните й от БРИКС, които ни натрапваш, а САЩ и страните от Европейския Съюз. Какъв по-безпощаден факт от този, че всички бягащи млади, пътуват на Запад! Защо ги задължаваш със Своя Изток? При това с такава Злоба!

Магистралите. Защо си гневен, Златко, на Борисов е ясно – защото той слуша съветите на Брюксел, а не на Москва. До Брюксел се стига – и в двете посоки – по магистрали, драги. Автомобилите се движат по тях. На Москва не са нужни магистрали. Танковете й пердашат направо през нивите. Тъпо парче си, Златко! Старо, социалистическо! Хем твърдиш, че при социализма си бил по-добре, а Борисов го не щеш, защото възраждал див капитализъм, хем твърдиш, че от Борисов по-голям комунист няма?! И затова на другите избори нямало да гласуваш за него, а за социалистите!?

Полицията и законите. А на Цветанов сте гневни, защото той, от името на ГЕРБ естествено, направи опит да бръкне в МВР-то и изпъди оттам “източните” кадесари и мутрите им. Ама ще кажеш – за да постави там свои хора, “западни”! О, тарикатино! Разбира се, че всеки ще гледа интереса си. “Източните” – интереса на Москва, “западните” – интереса на Брюксел. Чии интереси са полезни обаче, виж решението на децата на България, Златке. И престани да прехвърляш отговорността за съдебните решения на изпълнителната власт. “Западният” премиер не може да съди провинилите се! За разлика от “източния”, където Съдът козирува. Борисов може само да каже: “Ние ги хващаме, те ги пускат”. Докато Путин спокойно твърди, че убийците на Немцов са “чеченци с руси бради”.

И накрая за средния пръст на Марко Тотев. В този постинг отпреди 3,5 години за първи път се появява един любим на Zlatko1 photoshop-ски елемент – голям среден пръст. Това е графичен образ на средния пръст на пенсионера Марко Тотев, който той показва на Б.Б. Сега да се загледаме в снимката на самия Тотев за който Златко Стоянов твърди, че е злочестен български пенсионер. Това според мен не е българин изобщо. Обърнете внимание на тирантите и фона отзад, пък после “решете вие”.

По правилата на соцреализма (някои не сме “забравили”), в масовката трябва да участват представители на всички труженици.

Следва една пенсионерка:

07.10.2011 18:02 - Бойко, нямам ти доверие!

“Предлагам ви осъдителните думи на една  пенсионерка:  

Г-н Борисов, преди 2 години гласувах за Вас с надежда, че ще възстановите справедливостта, ще нормализирате живота на пенсионерите, чийто пенсии Иван Костов "излапа" без да му мисли...”

Нататък следва казаното от Марко Тотев. Има само една добавка. Зловеща! Докато “Марко Тотев” стига само до “Няма да гласувам за вас”, неговата другарка пенсионерка завършва така: “Настъпва с пълна сила арабската пролет в България.”

Обикновената злоба златкова започва да става комунистическа.

А защо Златко се увлича и включва в борбата разни непроверени и неблагонадеждни, съвсем нетипични за неговия социализъм и гонени в ония времена професии, да го питат неговите другари в ППО-то.   

02.01.2012 - Гадателите за Огнебойко Магистралков

“Екстрасенсите предвиждат за Огнебойко Магистралков с прякора "Лентичката" през 2012 год. големи промени.

Маг Сибила: "През 2012 год. в България ще се случат доста събития и превратности. Бойко Борисов ще бъде принуден да се оттегли. Ако не смени Дянков и Цветанов до края на януари, те ще се станат причини за падане на правителството. От май, след падане на правителството България ще започне да се стабилизира и до края на 2012 г. ръстът на икономическия стандарт ще се увеличи с 50%. САЩ ще почнат да се разпадат, което ще повлияе добре на нашата икономика, защото ще възобновим икономическите отношения с Русия. Новото правителство ще е от БСП и именно то ще изведе България от кризата."

Ще видим колко е познала. Бъдещето е пред нас, защото има и други предсказания. Какво казват гадателите Михаил и Роберто: "Това ще е последният мандат на Бойко Борисов, няма и да се ожени скоро. Ще остане в политиката на по-ниско ниво, няма да стане президент, а както той изкара кирливите ризи на другите, така ще изкарат и неговите. За Борисов се носят какви ли не легенди и че той е позор за България.”

 “Гадателите” познаха само онова, което се подготвя в техните среди – “Бойко Борисов ще бъде принуден да се оттегли.” (макар “предсказанието” да се отложи с една година). Другото – за растежа ни с 50%, хеле пък за разпада на САЩ  - не. Естествено. Те, гадателите, не познаха и че краят на света ще настъпи на 12.12.2012г. И 20 дни след тази дата за Армагедон намерил Златко как да изака мечтите си все пак - 10.01.2013 - Краят на света се отложи, но краят на ГЕРБ наближава.

Речевият изказ на мечтите му няма да цитирам. Но виж колажът му, където “ГЕРБ” е изписано с калашници, няма как да пропусна.

Както и другите смехории: 26.02.2013 - Извънземните: Боко, Цецо, идваме за вас

Извънземните не дойдоха, но в началото на февруари 2013 година, както беше предсказала “Маг Сибила“, “народът заля Орлов мост” и...

14.03.2013 18:01 - Най-после най-некадърният парламент си отиде

“Най-омразният парламент от стотици угоени свине си отиде. Това беше парламента на Боко и неговите тъпи ГЕРБ- овци, които за повече от три години, само си правеха разходки, да хапнат, да пийнат, да решат някоя и друга кръстословица и да гласуват под даден знак /типично блеещи овци/. Тези идиоти мислят, че българите са сляпи и глухи. ГЕРБ си отиде, но остава служебното правителство на ГЕРБ, избрано от техния президент Росенчо. Престъпниците като Боко, Дянко, ЦвЦвъто и още десетки от това престъпно управление са за затвора, а не за парламента. Който гласува за тях отново, не само предава  себе си, но и целият български народ. Това правителство доведе българите до отчаяние. През времето на този диктат младите масово имигрираха, а пенсионерите умираха от глад, от студ, от немотия и жесток будийски стрес. За предателите на българския народ: съд и конфискуване на цялото имущество, придобито от престъпност! Народът трябва да управлява парламента. Парламент без партии!”

Ехеее... К’в народ бе, брато! Нали Сибила каза: “Новото правителство ще е от БСП и именно то ще изведе България от кризата." Ама как като сте толкова неуточнени, държава ще управлявате?!

Слушайте нататък. Говори zlatko1:

- 24.02.2013  Къде е президентът? – “Този български президент не вижда ли, че управлението на ГЕРБ е престъпление от висок ранг, та щял отново да им връчва мандат. Било по конституция! А, ако приемат? Явно, тогава вървим към гражданска война. Бунтът на България ще прерастне в нещо повече. Разкъсалият веригите роб, няма да се остави да бъде поробен отново. България тръпне за утрешния ден, а през това време в Бояна в пещите горят тонове документи и престъпниците заличават следите си.”

- 02.06.2013 05:45 - Ако не влезе в затвора, Бойко ще бъде убит -“Това са думите на голямата ясновидка Николета. „Времето дойде. През октомври ни чакат страшни събития. След ноември идва гражданска война. Бойко и Цветанов в момента са параноясали, в тежък страх са. Бойко трябва да избира – или да влезе в затвора, или ще го убият. Кирливи ризи излизат наяве. Бойко Борисов и Цветан Цветанов ще се разделят, няма да я има тая шуробаджанащина вече. Борисов върви по стъпките на Тодор Живков. И теб те подслушват”, заяви Николета Йорданова остро на Сашо Диков по Нова телевизия, след като Диков и заяви, че не вярва на това, което говори. За президента Плевнелиев Николета се изказа направо подигравателно снизходително и попита: „Къде е жена му, бе? Защо не се явява? Той ли и пере гащите и той ли прави всичко, което му каже?!”

- 07.06.2013 - ГЕРБ е престъпна комунистическа шайка

- 25.06.2013 - ГЕРБ се разпада

Този постинг – за разпада на ГЕРБ – е последният, който Zlatko публикува за цялата 2013-та година. Това е, ако не сте забравили, годината на Орешарски. През тази година площадите на страната танцуваха DANSwith#me. A Zlatko мълчи! Доволен е, България най-после е влязла в правия път. Дори и от “Кауфланд” са престанали да тровят българина.

Чак след половин година, в началото на 2014-та той се присеща – 07.01.2014 “Луканка Орехите=химия”. После започва да наваксва. За най-късия месец публикува 23 (словом двадесет и три) постинга. В тях няма ни една “химия”, но отново се появяват пак, освен “омразните Боко и Цвъки”, “лъжеца Бареков”,”педеругата Яне Янев”,”цацата Цацаров”,”леля Цецка”,”Болен сидеров”,”Гоце-АБВие луди ли сте”,”ДПС-турските неверници и предатели”... Обърнете внимание, че цели 5 месеца преди падането на Орешарски, Златко вече обвинява ДПС общо, Първанов и Сидеров. Така е като общува със “стогодишните врачки”. Те му казват бъдещето.

- Оценката ИМ за евроизборите е 26.05.2014 - Избори 2014 -смях и плач: “Избрахме 17 евролапачи за рекламирането на които бяха похарчени милиони. Турските башибозуци начело с  Лютви Местан винаги се организират добре и вече си съперничат със Станишко и вече правят тайни сделки с гербовците. Според новият месия Дудука има тайна сделка, според която ГЕРБ и ДПС искат да бутнат Плевнелиев, а след това Борисов да получи подкрепа от ДПС да бъде избран за президент. Независимо от всичко, Деформаторският блок е една загубена кауза без бъдеще, дори и да се съюзи с герберасите.”

- Ще завърша с комунистическата ИМ злоба –

18.05.2014  Защо овцете подкрепят Бойко - /в. Ретро/”

Тук отново виждаме колажа с оная никому неизвестна баба, дето си брои левчетата от пенсията с треперещи ръце, а Боко отгоре й по черен потник и с американски шмайзер в ръце крещи: “Мамицата ви! Изплюскахте ми резерва!”

В добавка отдолу стоят два коментара на едни други (?) златковци:

ОК2332: “МаМицата му...ТОЗИ, ЧЕ НИ НАПРАВИ ЗА СМЯХ И НА ЗАЙЦИТЕ В ГОРАТА. НЕ СЕ НАМЕРИ НЯКОЙ ДА ГО ЧУКНЕ И ПРАТИ ВЪВ ВЕЧНИТЕ ЛОВНИ ПОЛЕТА.”

chavdar01: “КОЛЕГА НЕ СЕ СДЪРЖАХ И ВЗЕХ ЕДИН ОТ ТВОЙТЕ КОЛАЖИ! КАЧИХ ГО В МОЯ ПОСТ,ЗАЩОТО Е СУПЕР! НАДАВАМ СЕ ДА НЕ СЕ СЪРДИШ! ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ!”

Краставите комунисти... Нататък ли?

- Орешарски подаде оставка. Златко написа: 4.07.2014 “Диктаторът Боко е уплашен до смърт”

- Борисов отиде до Вашингтон. Златко написа: 27.08.2014 “Който се е сортачил с Америка, бял ден не е видял”

- Вървят преговорите на ГЕРБ с другите политически партии в НС за съставяне на правителство. Златко написа: 31.10.2014 “Боко Тиквата (честит Хелоуин) може да върне мандата в сряда”

- Велизар Енчев от ДС стана независим депутат. Златко: 29.10.2014 “Велизар Енчев - истинският патриот”

- Б.Б. състави правителство. За втори път! Вместо да се извини за грешните си предсказания, че “ГЕРБ се разпадна и Борисов е труп”, Златко като типичен комунист наглее така: 28.11.2014 “Стига постановки от рода на “Юрдек гьол! Стига “патриотични игри”/ 21.11.2014 “Северна Корея поздрави Борисов за преизбирането му за премиер”/ 19.12.2014 “Боко, кого спасяваш бе, спасявай себе си”/ 26.12.2014 “Прогнозата за 2015 на Алена: Политици на съд...

и т.н, и т.н....

Както казва самият Zlatko: 02.03.2015 в “Мадам В. плещи простотии в ефира на НОВА и го "гали с език" на "Влади"(Горанов): Политиката не е "виене на баници" и "изскачания от торти". Журналистиката - също. Ама да се изживяваш и като политически анализатор?! Ай" сиктир!




Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

1. getmans1 - Балкан гора да изгориш, това увиране няма!
29.03.2015 12:48
... Обикновено преписва от Аферата, ама нея цитира дословно, ужким имал собствена мисъл, имал дрън-дрън! :)
цитирай
2. dobronameren - Предавам ви щафетата "златко1"
30.03.2015 08:42
Продължете вие да го "следите" как и къде се изхожда. Аз имам работата "да повдигна" и неговите приятели на неговото осветено вече ниво.
цитирай
3. dobronameren - Пет месеца по-късно - 23.08.2015
23.08.2015 07:33
Щафетната палка за Златко1 си стои там, където съм я подал за вземане. Иначе неговите 530 постинга ТОГАВА, СЕГА са вече 650. Не че има някакво значение "за разпада на ГЕРБ", който още не се е случил. Макар във последния си постинг, вчера, Златко1 да е поместил нов колаж - Бойко Борисов лежи в ковчег сред бели гербери, над него плаче Румяна Бъчварова, а отзад военни са взели "за почест".
Къде е Цацаров ли? Чака резултатите от една "рутинна" проверка в правосъдното министерство и се чуди с писалката или с томахавката да се почеши зад ухото, дето го сърби. А getmans1 си разменя коментари с русите лейдита по техните мармаладени теми, че е така ... по-сексуално.
Къде съм аз ли? Ами, ей ме на. И още много имена ще назова.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dobronameren
Категория: История
Прочетен: 1884253
Постинги: 670
Коментари: 2593
Гласове: 1611
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930