Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.08.2016 19:19 - Министър енерГЕПИка: Ще ви разкатая фамилията!
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 2619 Коментари: 0 Гласове:
10

Последна промяна: 25.08.2016 12:36

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
У-МО-ПО-МРА-ЧИ-ТЕЛ-НО! ПО-КЪР-ТИ-ТЕЛ-НО! Най-мощното престъпление, което се провежда в настоящия момент на територията кърти абсолютно всички мивки, плочки и тавани по целия свят!!! Преди малко повече от два часа любимата "медия" на фондация "Америка за (унищожаване на) България", в-к "Дневник" публикува следното съобщение:

Петкова обсъди АЕЦ "Белене" с членове на китайска ядрена корпорация
Последна промяна в 17:08 на 24 авг 2016

Съдържанието на съобщението е абсолютно кретенско, поради което няма да го цитирам цялото, който иска да ползва горния линк, но ще споделя култовия абзац от него:

"
Членовете на китайската делегация са питали и как ще се отрази на проекта решението на международния арбитраж в Женева. По думите на министър Петкова българската страна има готовност да води разговори с потенциален инвеститор, който би проявил интерес."

Аз не разбрах, какво точно казва този абзац. Дано на вас да ви провърви повече?

Но и това не е нищо по сравнение с много по разтърсващите ДВЕ пикантерии.

1-во "Дневник" се позовава на съобщение на пресцентъра на Министерството на енерГЕПИката. Големият проблем е, че на уеб-страницата на министерството НЯ-МА нито буква по този въпрос. Подобно съобщение, поне повече от два часа след "медиите", няма на страницата на министерството!!! Даже и да са пратили съобщението до драскачите по e-mail пак са длъжни да го пуснат на собствената си уеб-страница. Давам ви един елементарен и често срещащ се пример. Когато в АЕЦ "Козлодуй" аварира даден енергиен блок "медиите" не съобщават събитието, докато АЕЦ-а не го публикува на уеб-страницата си. Често се случва аз, тук, на блога си да изпреварвам "медиите" с часове, преди те да препишат съобщението на АЕЦ-а. Днес МЕ въведе нова практика! Ти да видиш!?

2-ро преди точно ШЕСТ дни министър енерГЕПИка заяви, пак през всички "медии", че през тази седмица у нас са щели да пристигнат руснаци, за да преговарят за бъдещето на невижданите от никого два ядрени реактора за АЕЦ "Белене". Руснаците още ги няма. Вместо тях ни пробутват китайци? И то по какъв начин! Досещате ли се какво става?

image

Снимката показва към какво ни подготвя политико-енерГЕПИйната мафия в най-близко бъдеще. Докато "политици и медии" се гаврят с робите на последните им се пише ежедневна сметка от € 167 000, към главницата от
620 000 000!!!

Два часа след последната промяна в съобщението на "Дневник" МЕ все още не е публикувало нищо!!! Сигурно няма да спя цяла нощ за да го търся?

За още (дез)информации на любимите "медии" на фондация "Америка за (унищожаване на) България" можете да научите от "
Какво още ни сервират за грабежа АЕЦ "Белене"? 2".

ДВАДЕСЕТ ЧАСА по-късно МЕ все още не е публикувало и една буква по темата!!! В същото време изтича и едната седмица, през която срамно име обеща да дойдат руснаците, но и тях все още ги няма.

Георги Котев



Гласувай:
10



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9835626
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031